About Us


Assalamualaikum

Alhamdulillah…akhirnya berjaya juga menyiapkan pembinaan blog ni setelah tertangguh sebegitu lama.

Fesyen dan wanita sememangnya tidak dapat dipisahkan, blog ini dibina khas bagi menyediakan platform kepada semua muslimah yang mementingkan penampilan yang bergaya, samaada untuk ketempat kerja atau pun untuk tujuan bersantai. Ia juga untuk memenuhi keperluan Muslimah untuk tampil lebih bergaya dan dimasa yang sama menepati segala turutan yang dituntut oleh Islam didalam soal akhlak berpakaian bagi seorang muslimah.

InsyaAllah dari semasa ke semasa kami akan cuba menambahkan koleksi Muslimah kami untuk paparan semua Muslimah diluar sana. Bagi Muslimah yang selesa untuk berbelanja secara online dari rumah atau pejabat tanpa perlu bersusah payah ke butik-butik yang berselerakan di luar sana, Ini adalah platform yang terbaik bagi mendapatkan barangan yang bermutu dan setanding dari segi harga dan kualiti tanpa perlu meninggalkan kerusi empuk anda, tidak perlu menghabiskan petrol dan masa untuk memandu didalam kesesakan. Sementara bagi Muslimah yang sememang nya jauh dari bandar-bandar utama, inilah peluang anda untuk menikmati dan memiliki kecantikan yang sama tanpa perlu bersusah payah kebandar-bandar besar.

Responses

  1. Salam..saye nak tanye..you all kat area mane ye??? kalau boleh nk pergi tengok.. bg phone no boleh???

    • kami berada di area kota damansara, tapi takder kedai lagi, just operate online,
      kalau nak tengok lagi banyak barang masuk Acc facebook kami, klik kat bawah tu..t.q
      http://www.facebook.com/home.php?#!/HerNuansa

    • kami kat area Kota Damansara… kalau nak dtg tengok boleh la tapi kami tak der kedai, just online jer. ni no kami 013 3887066 ( Nanie) thanks


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: